1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Opbrengstgerichte handelingsplannen

opbrengstgerichtOp dit moment is “opbrengstgericht werken” actueel. De Nederlandse inspectie van het onderwijs verstaat onder opbrengstgericht werken, "het systematisch en doelgericht werken met als doel, de leerlingprestaties zo positief mogelijk te stimuleren". Een goed streven hetgeen echter niet echt iets nieuws mag wezen. Wanneer dat niet al altijd de bedoeling van onderwijs was, dan zou dat een triest gegeven zijn. Maar het is absoluut een feit dat het methodisch (systematisch en doelgericht) werken in het onderwijs en in vele zorginstellingen, onvoldoende professioneel gebeurt.
Alleen blijkt het maken van zo`n plan in de dagelijkse praktijk toch nog behoorlijk ingewikkeld. Veel leerkrachten zijn hierin begrijpelijkerwijs niet echt bedreven, zeker niet waar het leerlingen met psychiatrische problematiek betreft.
In onze trainingen zorgen we ervoor dat je een genuanceerde sterkte zwakte analyse leert te maken en van daaruit in staat bent om binnen 1 uur, een handelingsplan te maken. Dit plan voldoet aan alle eisen (opbrengstgericht, best practice, smart, oplossingsgericht empowerment …) en is 100% zeker uitvoerbaar.

Cursusduur:
De cursusduur bedraagt 1 dag van 09.00-12.30 uur en van 13.30-16.30 uur.
Kosten: 950,- euro.

Wervelkind is onderdeel van:


Stichting Alterius

Contact Gegevens

Wervelkind
Kloosterkensweg 6
6419 PJ HEERLEN
Tel  045-5711 896


Stichting Alterius
Kloosterkensweg 6
6419 PJ HEERLEN
Tel  045-5716 111
Nieuw

Psychiatrie in de klas

leerling ouders leerkracht