1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Wervelkind in de steigers

Per 1 september 2017 heeft trainer Arend Lunenborg een andere functie buiten Alterius aanvaard. Dit betekent dat, na het eerdere vertrek van Michel Giesen, Wervelkind momenteel helaas geen aanvragen voor cursussen en/of trainingen kan aannemen.

We hopen zo snel mogelijk weer operationeel te zijn, zodat we met úw aanvraag aan de slag kunnen. Tegelijkertijd biedt deze situatie ons ook de unieke mogelijkheid om te kijken naar de invulling van een ‘nieuw’ Wervelkind. Nieuwe ideeën, vormen, structuren: kortom, Wervelkind staat in de steigers. Via deze site houden wij u graag op de hoogte van onze plannen en voortgang.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben of nadere informatie willen, dan kunt u hiervoor altijd contact op nemen met Chris Hesse (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of 06 – 13 49 71 40.


Certificering door leraarregister

Wervelkind is officieel gecertificeerd door het leraarregister als aanbieder van cursussen. Hiermee is Wervelkind nog meer dan voorheen interessant als scholingsinstituut voor professionals in onderwijs- en zorginstellingen.

Registerleraar.nl is het beroepsregister voor leraren in het primair en voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en speciaal (voortgezet) onderwijs. Door je te registeren als leraar laat je zien dat je bevoegd en bekwaam bent én dat je hieraan blijft werken. Leerlingen, ouders, collega's en schoolleiding kunnen vertrouwen op jouw professionaliteit.
Op dit moment is het register nog vrijwillig maar met ingang van 2017 zal, mits het wetgevingstraject is afgerond, het overgaan in een verplicht register. Wervelkind staat de professionals van de diverse onderwijsinstellingen graag bij door het bieden van maatwerk rondom hun scholingsvraag. Neem voor meer informatie contact op!


Wervelkind is onderdeel van:


Stichting Alterius

Contact Gegevens

Wervelkind
Kloosterkensweg 6
6419 PJ HEERLEN
Tel  045-5711 896


Stichting Alterius
Kloosterkensweg 6
6419 PJ HEERLEN
Tel  045-5716 111
Nieuw

Psychiatrie in de klas

leerling ouders leerkracht